Alla inlägg den 26 juni 2010

Av Ellinor Andersson - 26 juni 2010 10:44

Oj, vad de växer, de små söta valparna. 

De har nu träffat mina andra hundar, till Emmies stora bekymmer. Emmie är väldigt rädd om sina valpar och lite misstänksam är hon allt när de kommer fram och tittar och vill leka med dem.

Speciellt Amy, min yngsta Eurasier och Emmies barnbarn, tycker att valparna är helfestliga. Tänk, 9 kompisar att leka med!!!

Dessie, min Rottweiler som har haft ett antal kullar själv, tycker också om de små och är väldigt försiktig med dem. Lite grann som Ferdinands mamma; vill de leka och dra henne i svansen så får de väl göra det.

Jennie tycker nog mest att det är för många små som far runt mellan tassarna.

Emmie tycker nog det är lugnast när hon är själv med dem. Men jag brukar alltid ta fram mina andra hundar till valparna vid denna åldern, så är det fler som fostrar dem än mamman. De brukar alltid gå bra.

Nu är valparna ute mycket. De får alla måltider ute och får leka tills de lägger sig och vill sova. Då tror jag i mitt stilla sinne att de är nöjda och vill sova vidare i valplådan. Men oj, vad de beklagar sig ljudligt! Jag tror att de känns varmt i lådan och att det kanske är trångt i den. Men om jag skall få gjort något mer..., måste de vara i lådan.

Ovido - Quiz & Flashcards